Uusi yhdistys Keski-Pohjanmaalle

29.08.2019

Miten kansalainen voi varautua häiriötilanteisiin ja miten toimia arjen häiriötilanteissa? Näistä kysymyksistä lähti liikkeelle yhdistyksen perustaminen Keski-Pohjanmaalle. Yhdistyksen kotipaikka on Kokkola, mutta toiminta-alueena on koko Keski-Pohjanmaa, jonka mukaan yhdistys on nimetty. Uusi yhdistys kuuluu Pohjanmaan piiriin.

Keski-Pohjanmaan Maanpuolustusnaiset ry:n perustamiskokous oli huhtikuussa ja yhdistys on rekisteröity toukokuussa yhdistysrekisteriin. Elokuun kokouksessa MNL liittohallitus hyväksyi perustetun yhdistyksen virallisesti liiton jäseneksi. 

- Alkava syksy tulee olemaan toiminnan käynnistämisen aikaa, jossa merkittävänä tapahtumana on syyskokous. Jäsenhankintaa on tehty verkostoitumalla aktiivisesti. Toiminnan suunnittelussa ja toteuttamisessa tulee näkymään alueen kulttuuriset tekijät ja tarpeet yhdistyksen ja Maanpuolustusnaisten Liiton tavoitteiden pohjalta. Toiminnassa lähdemme liikkeelle avoimella ja iloisella mielellä hyödyntäen kaikkia tiedottamisen kanavia, kertoo puheenjohtaja Helinä Jokitalo ja toivottaa uudet jäsenet tervetulleiksi yhdistykseen.

Kuvassa Keski-Pohjanmaan Maanpuolustusnaiset ry:n perustajajäsenet vasemmalta Marita Loukiainen, Päivi Sorjonen, Marja-Leena Leskelä, Teija Friis ja puheenjohtaja Helinä Jokitalo.