Kokonaisturvallisuus

Päiväys ja aika
07.10.2022 - 08.10.2022
10:00 - 17:00

Tapahtumapaikka
Tampereen Messu ja Urheilukeskus

Kokonaisturvallisuus

Kokonaisturvallisuus koskettaa meitä jokaista, se on paljon enemmän kuin puolustusvoimat. Kokonaisturvallisuus on kotivaraa, kyberturvallisuutta, henkistä kriisinkestävyyttä ja varautumista. Kokonaisturvallisuus on kaikkea arjen turvallisuudesta maanpuolustukseen. Kokonaisturvallisuus-messut tarjoavat uusia näkökulmia turvallisuuden eri osa-alueista niin meille kansalaisille kuin järjestöille, elinkeinoelämän toimijoille ja viranomaisille.

Messuilla on mukana myös maanpuolustusnaiset omalla osastollaan A 331. Tule tutustumaan! Maanpuolustusnaisten messuosastosta vastaa MNL Pirkanmaan piiri ja avaintoimijoina Elina Paukkunen, Taina Heimonen ja Piritta Laurila.

Messut kokoavat kokonaisturvallisuuden toimijat laajasti yhteen – messuosastojen lisäksi pääset kuulemaan ajankohtaisia tietoiskuja ja teemaseminaareja. Tutustu ohjelmaan messujen kotisivuilta. Aikuisten pääsyliput ovat 11 e ja ne voi ostaa ennakkoon verkosta. Lauantain samalla lipulla pääsee tutustumaan myös rinnakkain järjestettäviin Lemmikkimessuihin.


Sijainti kartalla:

Kartta latautuu...
Share This