Liiton marssiosasto Rovaniemellä

Päiväys ja aika
04.06.2019
Koko päivä

Tapahtumapaikka
Someronharjun varuskunta

Liiton marssiosasto Rovaniemellä

Maanpuolustusnaisten Liiton marssiosasto kaipaa vielä väkeä! Osallistumme tiistaina 4.6. puolustusvoimien valtakunnalliseen paraatiin Rovaniemellä. Sen harjoitus on Someronharjun varuskunnassa maanantaina 3.6., jonne saapuminen klo 15 mennessä. Tähän osallistuvat vähintään harjoituksen johtaja, lipunkantaja ja airuet.

Varuskuntaan voi tulla myös illalla 3.5. yöpymään (ennakkoilmoittautuminen), jos ei halua aamulla 4.6. aikaisin lähteä liikkeelle. Koko osasto harjoittelee vielä aamulla noin klo 9 (tarkentuu) Someronharjulla. Mukaan voi lähteä vaikkapa perheenjäsen tai ystävä. Osastoa johtaa liiton pj. Mervi Liimatainen.

Puolustusvoimat tarjoaa päivällisen 3.6. klo 15, majoittuville ilta- ja aamupalan sekä ja 4.6. paraatin jälkeen kenttälounaan marssijoille. Liitto maksaa osallistujille kimppakyydit liiton matkasäännön mukaan.

Marssiosuudet: linja-autoasemalta siirtyminen keskuskentälle on 0,5 km, katselmuksesta (klo 12-12.30) marssin lähtökynnykselle 1 km ja varsinainen ohimarssi (klo 13.15-13.45) linja-autojen odotuspaikkaan on 1 km.

Pukeutuminen: musta jakku, mustat housut, liiton turkoosi huivi (liitto lahjoittaa marssijoille), mustat kengät, mustat käsineet ja kunniamerkit, jos sellaisia on. Tarkemmat ohjeet aikatauluineen tulee vielä osallistujlle.

Ilmoittautumiset eli nimi, syntymäaika, yhteystiedot (puhelin ja sähköposti) ja mahdolliset erikoisruokavaliot paraatiin 15.5. mennessä: Ritva Toivola, p. 040 827 6430, [email protected]


Sijainti kartalla:

Kartta latautuu...
Share This