Nuku rauhassa -turvallisuuspäivät Helsingissä

Päiväys ja aika
20.05.2022 - 21.05.2022
10:00 - 14:00

Tapahtumapaikka
Rautatientori

Nuku rauhassa -turvallisuuspäivät Helsingissä

Nuku rauhassa -turvallisuuspäivä mahdollistaa tutustumisen kokonaisturvallisuuden kannalta merkittäviin viranomaisiin, järjestöihin ja yrityksiin Helsingin ydinkeskustassa. Tapahtuman tavoitteena on lisätä erityisesti nuorten tietämystä kokonaisturvallisuudesta. Arjen turvallisuuden perusteet, viranomaisten työ ja vapaaehtoisjärjestöjen toiminta tulevat tutuiksi mm. toiminnallisilla esittelypisteillä ja vauhdikkaissa näytöksissä. Tapahtumassa on mukana myös Maanpuolustusnaiset  omalla esittelypisteellä, josta vastaa MNL Helsingin Seudun piirin toimijat.

Turvallisuuspäivä on avoin, maksuton ja soveltuu kaiken ikäisille.

Tapahtuman näytteilleasettajia ovat Maanpuolustusnaisten lisäksi muun muassa Kaartin jääkärirykmentti, Säteilyturvakeskus, Liikenneturva, Pääkaupungin turvakoti, Helsingin pelastusliitto, Kesko, Maanpuolustuskoulutusyhdistys ja Helsingin Reservipiirit. Helsinki-Santahamina sotilaskotiyhdistyksen pisteellä voi ostaa pientä purtavaa. Tapahtuman musiikkimaisemasta päävastuun kantaa MPK Etelä-Suomen maanpuolustussoittokunta.

Turvallisuuspäivät ovat osa valtakunnallista Nuku rauhassa -hanketta, joka käynnistettiin Suomi100-juhlahankkeena vuonna 2017. Hankkeen mahdollistajana toimii Maanpuolustuksen Tuki ry.

Tapahtuma avoinna perjantaina klo 10-18 ja lauantaina klo 10-14.


Sijainti kartalla:

Kartta latautuu...
Share This