Vantaan Maanpuolustusnaiset ry

Vantaan Maanpuolustusnaiset ry

Vantaan Maanpuolustusnaiset ry on maanpuolustushenkisten naisten yhdistys ja toimintamme kantava ajatus on luoda ja kehittää jäsentemme toimintavalmiuksia arjessa ja poikkeusoloissa.

Yhdistyksemme järjestää kokouksia, koulutustilaisuuksia ja seminaareja ajankohtaisista maanpuolustukseen liittyvistä asioista. Teemme kultuuri- ja tutustumisretkiä jäsentemme mielenkiinnon kohteisiin.

Toimimme läheisessä yhteistyössä Vantaan muiden maanpuolustusjärjestöjen kanssa ja osallistumme Maanpuolustuskoulutus ry:n, Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun ja Vantaan veteraani- ja reserviläisjärjestöjen toimintaan.

Järjestämme vuosittain yhdessä muiden maanpuolustusjärjestöjen kanssa Itsenäisyyspäivän juhlan Vantaan kaupungin kumppanina.

Kokoonnumme kuukausittain kesää lukuun ottamatta Länsi-Vantaan Reserviupseerien Toimintakeskuksessa Vantaan Varistossa.

Koulutamme itseämme kriisi- ja poikkeusolojen varalta Naisten Valmiusliiton Helsingin seudun Alueneuvottelukunnan ja Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen kursseilla ja harjoituksissa. Toimimme myös mm. kurssinjohtajina, harjoitusten päällikköinä ja työntekijöinä.

Vantaan Maanpuolustusnaiset ry kuuluu Maanpuolustusnaisten Liitto ry:een, joka on itsenäinen, puolueisiin sitoutumaton vapaaehtoinen maanpuolustusjärjestö.

Toivotamme kaikki yhdistyksemme toiminnasta kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi mukaan toimintaamme. Yhdessä luomme antoisia hetkiä ja kiinnostavaa oppimista.

Voit ottaa yhteyttä: [email protected]

Vantaan Maanpuolustusnaiset ry
Puheenjohtaja Anita Linnamäki
Puh. 0400 702 727
[email protected]

Jäsensihteeri Mia Martinsuo
Puh. 040 546 4774
[email protected]

Tulevat tapahtumat

Ei tapahtumia

Kuulumisia

Pirjo Heiskaselle Maanpuolustusnaisten liiton hopeinen ansiomerkki

Pirjo Heiskaselle Maanpuolustusnaisten liiton hopeinen ansiomerkki

Maanpuolustusnaisten liitto on myöntänyt Helsingin Maanpuolustusnaiset ry:n puheenjohtajalle Pirjo Heiskaselle hopeisen ansiomerkin hänen pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta työstään liiton yhdistys- ja piiritoiminnassa. Pirjo Heiskasen puheenjohtajakautena Helsingin...

Sinivalkoista musiikkia Viertolan koululla

Sinivalkoista musiikkia Viertolan koululla

Veteraani- ja reserviläisjärjestöjen yhteistyötoimikunnan ja Tikkurilan Soittokunnan perinteinen "Sinivalkoista musiikkia" -konsertti järjestettiin lauantaina 23.10. jo 13. kerran Viertolan koululla. Kahvitarjoilusta huolehti Vantaan Maanpuolustusnaiset.

Maanpuolustusväen kirkkopyhää vietettiin Hämeenkylän kirkossa

Maanpuolustusväen kirkkopyhää vietettiin Hämeenkylän kirkossa

Pöytä katettiin Maanpuolustusväen kirkkopyhän (19.9.) osallistujille, joita oli kaikkiaan 150. Eläkkeelle jäänyttä kirkkoherraa Jukka Nevalaa tultiin sankoin joukoin hyvästelemään. Yhdistys luovutti Jukka Nevalalle standaarinsa kiitoksena pitkäaikaisesta ja...