Vantaan Maanpuolustusnaiset ry

Vantaan Maanpuolustusnaiset ry

Vantaan Maanpuolustusnaiset ry on maanpuolustushenkisten naisten yhdistys ja toimintamme kantava ajatus on luoda ja kehittää jäsentemme toimintavalmiuksia arjessa ja poikkeusoloissa.

Yhdistyksemme järjestää kokouksia, koulutustilaisuuksia ja seminaareja ajankohtaisista maanpuolustukseen liittyvistä asioista. Teemme kultuuri- ja tutustumisretkiä jäsentemme mielenkiinnon kohteisiin.

Toimimme läheisessä yhteistyössä Vantaan muiden maanpuolustusjärjestöjen kanssa ja osallistumme Maanpuolustuskoulutus ry:n, Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun ja Vantaan veteraani- ja reserviläisjärjestöjen toimintaan.

Järjestämme vuosittain yhdessä muiden maanpuolustusjärjestöjen kanssa Itsenäisyyspäivän juhlan Vantaan kaupungin kumppanina.

Kokoonnumme kuukausittain kesä-heinäkuuta lukuun ottamatta Länsi-Vantaan Reserviupseerien Toimintakeskuksessa Vantaan Varistossa.

Koulutamme itseämme kriisi- ja poikkeusolojen varalta Naisten Valmiusliiton Helsingin seudun Alueneuvottelukunnan ja Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen kursseilla ja harjoituksissa. Toimimme myös mm. kurssinjohtajina, harjoitusten päällikköinä ja työntekijöinä

Vantaan Maanpuolustusnaiset ry kuuluu Maanpuolustusnaisten Liitto ry:een, joka on itsenäinen, puolueisiin sitoutumaton vapaaehtoinen maanpuolustusjärjestö.

Toivotamme kaikki yhdistyksemme toiminnasta kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi mukaan toimintaamme. Yhdessä luomme antoisia hetkiä ja kiinnostavaa oppimista.

Vantaan Maanpuolustusnaiset ry
Puheenjohtaja Pirkko Laurila
[email protected]

Jäsensihteeri Mia Martinsuo
[email protected]

Tulevat tapahtumat

Vantaan MN Puurojuhla

Kuulumisia

Vantaan Maanpuolustusnaisten syyskokous 19.10.

Vantaan Maanpuolustusnaisten syyskokous 19.10.

Kokoustilaisuuden aluksi KTT Sari Lindblomin piti etäyhteydellä esitelmän Rajavartiolaitoksen tutkimuksista, jotka tuottavat tietoa suunnittelun ja päätöksenteon tueksi. Tutkimusprojektien kolme teemaa ovat rajaturvallisuus, merellinen toimintaympäristö ja arktisen...

Syyskuun kuukausikokouksessa mentiin troppiikkiin

Syyskuun kuukausikokouksessa mentiin troppiikkiin

Syyskuun kuukausitapaamisessa kuulimme mielenkiintoisen luennon aiheesta Turvallisuusnäkökulmia matkustaessa trooppisille alueille. Luennosta vastasi Ilmatieteenlaitokselta eläkkeellä oleva ylimeteorologi Kari Ahti, joka varteenotettavia neuvoja, miten havaita...

Kimpassa Kuusijärvellä

Kimpassa Kuusijärvellä

Vantaan Maanpuolustusnaiset liikkui Kimpassa-kampanjan tiimoilta 7.9. Itä-Vantaalla Kuusijärven ulkoilualueella. Kuusijärven kuntoradat pidetään iltaisin valaistuina ja talviaikaan hiihtoladut valaistaan jo aikaisin aamulla. Susisilta yhdistää Kuusijärven...