Espoon Maanpuolustusnaiset ry

Espoon Maanpuolustusnaiset ry

Espoon Maanpuolustusnaiset ry on noin kahdeksankymmenen isänmaallisen naisen porukka. Yhdistyksemme on perustettu jo vuonna 1961, mutta seuraamme aikaamme ja haluamme varautua tulevaisuuteen.

Yhdistyksemme tarkoituksena on

  • olla jäsentensä aatteellisena ja toiminnallisena yhdyssiteenä
  • lisätä naisten maanpuolustustahtoa, -tietoa ja -taitoa
  • vahvistaa naisten henkistä ja fyysistä kuntoa
  • turvata naisten toimintavalmiuksia kriisi- ja poikkeusolojen varalta
  • edistää kokonaismaanpuolustusta.

Yhdistyksemme tukikohta on Tapiolan Palvelukeskus, jossa kokoonnumme tarvittaessa. Useimmiten tapaamme kuitenkin erilaisten tapahtumien merkeissä. Yhdistyksen jäsenenä pääsemme vierailuille, joihin meillä ei ehkä olisi yksityishenkilöinä pääsyä. Näiden tilaisuuksien aiheena voi olla esim. kokonaismaanpuolustus, kriisivarautuminen, oman kunnon ylläpito tai kulttuuri.

Koulutamme itseämme kriisi- ja poikkeusolojen varalta Naisten Valmiusliiton Helsingin seudun Alueneuvottelukunnan ja Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen kursseilla ja harjoituksissa. Toimimme myös mm. kurssinjohtajina, kouluttajina, harjoitusten päällikköinä ja työntekijöinä, mikä osaltaan kouluttaa meitä ottamaan vastuuta maanpuolustuksessa.

Sotaveteraanit ovat myös lähellä sydäntämme. Toimimme mm. Sotiemme Veteraanit -keräyksen keräysvastaavina, osallistumme veteraanitilaisuuksiin ja tarvittaessa autamme veteraaneja.

Yhdistyksessämme ei ole jäsenvaatimuksia eikä sitoutumisvelvoitteita. Olemme taustoiltamme erilaisia mutta meitä yhdistää kiinnostus maanpuolustukseen ja kokonaisturvallisuuteen. Kunnioitamme perinteitä, toimimme nykyajassa, opimme uutta ja meillä on positiivinen tekemisen meininki. Tervetuloa mukaan!

Terveisin

Espoon Maanpuolustusnaiset ry
Puheenjohtaja Sanna Hänninen
Puh. 050 482 7849
[email protected]

Jäsenvastaava Arja Jouhki
Puh. 040 546 0446
[email protected]

Espoon Maanpuolustusnaiset ry:n säännöt

Kuulumisia

Kävelykierroksilla Espoossa

Kävelykierroksilla Espoossa

Espoon Maanpuolustusnaiset ry on järjestänyt syksyllä 2020 useita kävelykierroksia eri puolilla Espoota. Kävelykierrosten aikana pn tutustuttu Espoon eri kaupunginosien historiaan, kulttuuriin ja luontoon. Espoossa on kattava kaupunkipolkujen verkosto joihin...

Espoon Maanpuolustusnaisten hallitus

Espoon Maanpuolustusnaisten hallitus

Espoon Maanpuolustusnaiset ry:n hallitus kokoontuu syksyn 2020 aikana seuraavasti: • 17.8. • 7.9. • 14.10. • 30.11. Yhdistyksen hallituksen muodostavat - ota rohkeasti yhteyttä: Sanna Hänninen, p. 050 4827849 [email protected] - puheenjohtaja, koulutus- ja...

Jäsentapahtumat ulkotiloissa

Jäsentapahtumat ulkotiloissa

Suomea riepotteli paikallisesti Aila-myrsky, koronarajoitukset ovat vaikuttaneet jokaisen elämään jo pitkään. Äkillisiä arkea hankaloittavia tekijöitä ilmenee jatkossakin, enemmän tai vähemmän ennustettavina. Kun osaamme varautua pienempiin häiriötekijöihin, se antaa...