MNL Uudenmaan Piiri ry

kokoaa yhteen uusimaalaiset maanpuolustusnaiset

Piiri esittelyssä

Tervetuloa Uudenmaan Piirin Maanpuolustusnaisten toimintaan!

Me maanpuolustusnaisissa edistämme naisten maanpuolustustahdon, -tiedon ja taitojen lisäämistä sekä henkisen ja fyysisen kunnon vahvistamista. Kannustamme naisia kouluttautumaan arjen turvallisuuteen sekä kriisi- ja poikkeusolojen tehtäviin.

Maanpuolustusnaisten Liiton Uudenmaan Piiri ry toimii Uusimaan alueella Hangosta Mäntsälään toimivien jäsenyhdistysten yhdyssiteenä lukuun ottamatta pääkaupunkiseutua, neuvoa-antavana tahona ja edustaa alueen näkemystä yhteistyöryhmissä.

Jäsenyhdistyksemme ovat Lohjan Maanpuolustusnaiset ry ja Vihdin Maanpuolustusnaiset ry.

Piirimme tarjoaa kaikille naisille avointa varautumis- ja turvallisuuskoulutusta. Koulutuksiin osallistumalla on mahdollisuus kehittyä erilaisissa toiminnoissa niin arjessa ja järjestötoiminnassa kuten esimerkiksi koulutustapahtumien organisaatiossa.

Tule mukaan

Liity jäseneksi!

Tervetuloa mukaan toimintaamme – iloisessa joukossamme on tilaa jokaiselle!

Tuoreimmat uutiset

Uudenmaan Piirin syyskokouksessa jaettiin koulutusmerkkejä

Uudenmaan Piirin syyskokouksessa jaettiin koulutusmerkkejä

Keskiviikkona 26.10.22 pidettiin Uudenmaan Piirin syyskokous Nummelassa Tarmon majalla. Kokouksen aluksi Sarianna Savolainen kertoi työstään Syyrian kriisialueella. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset syyskokousasiat. Kokouksen jälkeen jaettiin...

Lohjalla pidettiin kiinnostava järjestökoulutus

Lohjalla pidettiin kiinnostava järjestökoulutus

Lohjan reserviupseerikerholla tiistaina 4.10.22 pidetyssä järjestökoulutuksessa esiteltiin Maanpuolustusnaisten Liiton kolmeportainen organisaatio: Liitto, Uudenmaan Piiri ja piirin yhdistykset: Vihdin maanpuolustusnaiset ja Lohjan maanpuolustusnaiset, sekä...

Tulevat tapahtumat

Itsenäisyyspäivän paraati ja harjoittelu
Share This