Etelä-Savon piirin kevätkokous 2022 Pertunmaalla 14.5.2022

15.10.2022

Maanpuolustusnaisten Etelä-Savon piirin kevätkokous pidettiin 14.5.2022 Pertunmaalla Jokituvalla. Kokouksessa oli edustettuna kaikki piirin 5 yhdistystä ja kaikkiaan 26 henkilöä.  Kuntojumpan jälkeen kokouksessa käsiteltiin sääntöjen määräämät asiat.
Kunnanjohtaja Leena Ruotsalainen oli lupautunut esittelemään kunnanvirastoa ja tutustuimme kunnanvirastossa taikuuden ja taikamaailman ympärille koottua Abrakadabra taikanäyttelyyn. Tämän jälkeen kiertelimme torilla olevilla myyntipisteillä, kävimme Käsityöpuoti Talvikissa ja kävelimme Pankalammen ympäri Jokituvalle. Lounaalla nautimme savuporokeittoa ja jälkiruokana kahvit ja mansikkakakkua  Lopuksi oli arpajaiset piirin taloutta vahvistamaan.

Uutiset

MNL Liittokokous 19.11.2022 Jyväskylä

Maanpuolustusnaisten liittokokous oli osa Yhteisin siivin -liittokokoustapahtumaa, jonka viisi maanpuolustusjärjestöä toteutti yhdessä. Etelä-Savosta osallistui kokoukseen 5 edustajaa.

Etelä-Savon piirin syyskokous 25.10.2022

Maanpuolustusnaisten Etelä-Savon piiri vietti 30-vuotisjuhlaa syyskokouksen yhteydessä, kokousta ja herkuttelua. Paikalla oli runsaasti edustajia kaikista yhdistyksistä. Koulutusvastavaa Sirkka Juusonen oli iloinen saadessaan jakaa peräti 10 peruskoulutus- merkkiä ja...

Kotiseutusharjoitus, Arjen turvallisuuskurssi Savonlinna 3.-4.9.2022

Upea joukkomme osallistui Arjen turvallisuus -kurssille Kotiseutuharjoituksessa Savonlinnassa. Harjoitus oli osa Etelä-Savo 2022 paikallispuolustusharjoitusta. Saimme paljon ajateltavaa ja tietoa väestön suojelusta ja hätämajoituksesta. Opimme mm. hätäensiapua,...

Share This