Mikkelin Maanpuolustusnaiset ry

Mikkelin Maanpuolustusnaiset ry

Mikkelin Maanpuolustusnaiset ry on itsenäinen, puolueisiin sitoutumaton, naisten vapaaehtoinen maanpuolustusjärjestö. Yhdistys on perustettu vuonna 1956 ja on yksi Maanpuolustusnaisten Liitto ry:n vanhimmista jäsenyhdistyksistä.

Yhdistyksemme tarkoituksena on

  • olla jäsentensä aatteellisena ja toiminnallisena yhdyssiteenä
  • lisätä naisten maanpuolustustahtoa, -tieto ja -taitoa
  • vahvistaa jäsenten henkistä ja fyysistä kuntoa
  • turvata naisten toimintavalmiuksia kriisi- ja poikkeusolojen varalta
  • edistää kokonaismaanpuolustusta.

Osallistumme liiton Kimpassa -liikuntakampanjaan järjestämällä erilaisia liikuntatapahtumia ja -retkiä. Järjestämme omia jäseniltoja eri teemoilla ja käymme teatterissa tai konserteissa.

Koulutamme itseämme kriisi- ja poikkeusolojen varalta Naisten Valmiusliiton, Etelä-Savon Alueneuvottelukunnan ja Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen kursseilla ja harjoituksissa ja tiedotamme niistä jäsenille. Toimimme myös mm. kurssinjohtajina, harjoitusten päällikköinä ja muina toimihenkilöinä, mikä osaltaan kouluttaa meitä ottamaan vastuuta maanpuolustuksessa.

Olemme aktiivisesti mukana Mikkelin seudun vapaaehtoisessa maanpuolustustoiminnassa, mm. olemme pitäneet kanttiinia Marskin marssilla, olleet rastihenkilöinä Kesäyön marssilla ja tarjoilemme glögia Varuskunnan joulutulilla.

Kunnioitamme perinteitä, mutta toimimme nykyajassa, opimme uutta ja meillä on positiivinen tekemisen meininki.
Tervetuloa mukaan, iloisessa joukossamme on tilaa jokaiselle!

Mikkelin Maanpuolustusnaiset ry
Puheenjohtaja Anja (Anu) Metsäkallio
Puh 040 583 4580
[email protected]

Tulevat tapahtumat

Kuulumisia

Tulevien koulutuksien suunnittelua 28.1.2023

Tulevien koulutuksien suunnittelua 28.1.2023

Kokoonnuimme yhdessä Mikkeliin maanpuolustusnaisten kanssa suunnittelemaan tulevia koulutuksia. Osoitimme mahtavaa organisaatiokykyä, teimme sujuvaa yhteistyötä, ja saimme tehokkaasti suunniteltua tulevia kursseja eteenpäin.

Kimpassa keilaamassa 23.1.2023 Keilakukossa

Kimpassa keilaamassa 23.1.2023 Keilakukossa

Tänään aloitimme Kimpassa -liikuntapisteiden keräämisen ja kävimme keilaamassa Keilakukossa 🎳. Mukavaa oli vaikka välillä pallot meni ränniin eikä keiloja kaatunut mutta kyllä kaatojakin tuli👍. Kiitos iloisille keilaajille, seuraavalla kerralla mennäänkin...

Mikkelin Maanpuolustusnaisten hallitus järjestäytyi 9.1.2023

Mikkelin Maanpuolustusnaisten hallitus järjestäytyi 9.1.2023

Mikkelin Maanpuolustusnaisten hallitus kokoontui ensimmäisen kerran vuonna 2023. Kokouksessa hallitus järjestäytyi ja suunnittelimme yhdistyksen tulevia tapahtumia ja toimintaa. Paljon mielenkiintoisia tapahtumia ja toimintaa on siis luvassa tälle vuodelle. Mukavaa...

Share This