Kevätkävely 24.5.2022

11.10.2022

 

 

Keväinen iltapäivä Mäntyharjulla

Kimpassa-kampanja kannustaa meitä järjestämään yhteisiä retkiä, toukokuussa kävimme Uutelan laavulla. Lähtö tapahtui Mäntyharjun keskustasta, Mäntyharju-Repovesi -reitin pohjoiselta portilta. Menomatkalla meitä oli kahdeksan reipasta kävelijää.

Metsäpalovaroitus oli voimassa, joten tulta ei nuotiopaikalle tehty. Lämmittelyyn nuotiolla ei tällä retkellä ollut tarvetta. Ilma oli kaunis ja aurinkoinen ja tunnelma lämmin.

Yksi meistä tuli paikalle autolla, ja hänen kyydissään oli mahdollisuus lähteä takaisin. Tämän option paluumatkaan käytti kaksi, muut kävelivät takaisin. Mukana keski-ikää laskemassa oli myös Iida Puumalainen (9 vuotta). Iida oli myös kameran takana ryhmäkuvaa ottamassa.

Aurinkoista polkua, Raija Viertola etualalla

Ryhmäkuva Uutelan laavulla. Vasemmalta oikealle: Rauni Manninen, Liisa Louhivuori, Eve Haapamäki, Raija Viertola, Leila Pulkkinen, Sanna Pulkkinen, Anu Pulkkinen, Mari Pilssari

Uutiset

Tulevien koulutuksien suunnittelua 28.1.2023

Kokoonnuimme yhdessä Mikkeliin maanpuolustusnaisten kanssa suunnittelemaan tulevia koulutuksia. Osoitimme mahtavaa organisaatiokykyä, teimme sujuvaa yhteistyötä, ja saimme tehokkaasti suunniteltua tulevia kursseja eteenpäin.

24.11.2022

Etelä-Savon alueneuvottelukunta palkitsi puheenjohtajamme Sirkka Juusosen MPK:n hopeisella ansiomitallilla. Päivi Tenhunen valittiin vuodelle 2023 Naisten Valmiusliiton Etelä-Savon alueneuvottelukunnan johtokunnan puheenjohtajaksi.

MNL Liittokokous 19.11.2022 Jyväskylä

Maanpuolustusnaisten liittokokous oli osa Yhteisin siivin -liittokokoustapahtumaa, jonka viisi maanpuolustusjärjestöä toteutti yhdessä. Etelä-Savosta osallistui kokoukseen 5 edustajaa.

Etelä-Savon piirin syyskokous 25.10.2022

Maanpuolustusnaisten Etelä-Savon piiri vietti 30-vuotisjuhlaa syyskokouksen yhteydessä, kokousta ja herkuttelua. Paikalla oli runsaasti edustajia kaikista yhdistyksistä. Koulutusvastavaa Sirkka Juusonen oli iloinen saadessaan jakaa peräti 10 peruskoulutus- merkkiä ja...

Kotiseutusharjoitus, Arjen turvallisuuskurssi Savonlinna 3.-4.9.2022

Upea joukkomme osallistui Arjen turvallisuus -kurssille Kotiseutuharjoituksessa Savonlinnassa. Harjoitus oli osa Etelä-Savo 2022 paikallispuolustusharjoitusta. Saimme paljon ajateltavaa ja tietoa väestön suojelusta ja hätämajoituksesta. Opimme mm. hätäensiapua,...

Etelä-Savon piirin kevätkokous 2022 Pertunmaalla 14.5.2022

Maanpuolustusnaisten Etelä-Savon piirin kevätkokous pidettiin 14.5.2022 Pertunmaalla Jokituvalla. Kokouksessa oli edustettuna kaikki piirin 5 yhdistystä ja kaikkiaan 26 henkilöä.  Kuntojumpan jälkeen kokouksessa käsiteltiin sääntöjen määräämät asiat. Kunnanjohtaja...

Share This