Kimpassa-kampanjan voitto Heinolaan

19.11.2019

Manpuolustusnaisten Liiton valtakunnallinen Kimpassa-liikuntakampanja aktivoi jäsenistöä liikkumaan yhdessä vapaavalintaisella tavalla. Yhdistykset keräsivät kampanja-aikana 1.1.-30.9.2019 liikuntapisteitä, joihin vaikutti raportoidut liikuntakerrat ja osallistujien määrän suhteutettuna yhdistyksen jäsenmäärään. 

Voiton vei Heinolan Maanpuolustusnaiset, toiseksi sijoittui Ylä-Savon Maanpuolustusnaiset ja kolmanneksi tuli Kuopion Seudun Maanpuolustusnaiset. Kolme parasta yhdistystä erottuivat jäsenten osallistumismäärän osalta. Yhdistykset olivat myös osallistuneet 18-20 liikuntatapahtumaan vähintään kolmen jäsenen voimin, joka oli kilpailussa määritelty tapahtumakohtainen minimiosallistujamäärä.  Jotkut yhdistykset olivat ottaneet liikunnan jopa jokaviikkoiseksi tapahtumaksi. 

Liiton kuntoliikuntatyöryhmän puheenjohtaja Elina Paukkunen totesi tuloksista: - Oli ilo huomata, että liikuntatapahtumien määrä on kasvanut viime vuodesta kolminkertaiseksi, ollen nyt 213. Osallistujia tänä vuonna 1093, joka reilut kaksi kertaa enemmän kuin edellisenä vuonna. Liikuntaraportin palautti 27 yhdistystä. Raportoitu lajikirjo oli mittava. Yhdistykset ovat mm. vesijumpanneet, keilailleet, soutaneet, tehneet roskakävelyjä, pilkkineet ja lenkkeilleet yhdessä.

Lisäksi arpomalla palkittiin kolme Kimpassa-raportin palauttanutta yhdistystä: Jyväskylän Maanpuolustusnaiset, Nilsiän Maanpuolustusnaiset ja Pyhtään Maanpuolustusnaiset. Kimpassa-kilpailun tulokset julkistettiin Aurajoen varrella -kokoustapahtumassa 16.11. Turussa. 

Linkistä Kimpassa-kampanja tulokset yhdistyksittäin.