Piirien koulutusvastaavien kevät-Teams

Päiväys ja aika
20.04.2022
17:30 - 19:30

Piirien koulutusvastaavien kevät-Teams

Ensimmäiset syventävät MNL syventävät koulutusmerkit on jo jaettu ja useita Arjen turvallisuus -kursseja on toteutumassa ympäri maata. Ukrainan sodan myötä toimintaan on tullut mukaan paljon uusia jäseniä ja kokonaisturvallisuuskoulutukselle on kova kysyntä. Koulutusrintamalla tapahtuu nyt paljon ja onkin hyvä kokoontua päivittämään kuulumiset piirien koulutusvastaavien kesken.

Piirien koulutusvastaaville järjestetään Teams-tapaaminen keskiviikkona 20.4. klo 17.30. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös piirien puheenjohtajat ja mahdollinen koulutusvastaavan varahenkilö varsinaisen ollessa estynyt. Tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista, kutsulinkki on lähetty sähköpostitse kohderyhmälle. Jos Teams-linkki ei ole tallessa, ota yhteys: [email protected]

Illan aikana luodaan yhteinen tilannekuva liiton koulutusjärjestelmän jalkautumisesta piireittäin ja kerrataan syventävien koulutusmerkkien myöntämiseen liittyvät käytännöt. Valmistaudu kertomaan oman piirisi suunnitelmat järjestökoulutuksen osalta ja mahdollinen muu koulutustoiminta. Illan aikana on mahdollisuus jakaa myös hyviä käytänteitä mm. koulutustarjonnasta viestimiseen jäsenille.

Nähdään linjoilla!
MNL koulutustyöryhmä


Sijainti kartalla:

Karttaa ei ole saatavissa
Share This